ΕΤΑΙΡΙΚΗ / ΕΜΠΟΡΙΟ

Το κατάστημα μας έχει σχεδιαστεί ως η ιδανική τοποθεσία για την αγορά και προβολή οίνων και οινοπνευματωδών ποτών απο όλοκληρη την Ελλάδα και τον κόσμο, στις καλύτερες πάντα τιμές.

Στο πλαίσιο αυτό, ως πελάτης δεν θα βρείτε μόνο ένα εντυπωσιακό site με καλά μελετημένη υποδομή, αλλά θα απολαύσετε διάφορες προστιθέμενες αξίες: Ένα site, όπου μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας γρήγορα,να ζητήσετε συμβουλές σε απευθείας σύνδεση με τους συμβούλους πωλήσεών μας, να διαμορφώσετε δώρα σε συνεργασία μαζί τους ακόμα και για τις πιό δύσκολες απαιτήσεις. 

Η μεγαλύτερη ποικιλία κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών στη χώρα βρίσκεται στην διάθεσή σας, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με ελκυστικές πρόσθετες εκπτώσεις.

Έτσι, η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 1974 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΑΒΕΕ, εταιρεία με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην αγορά, σας  προσφέρει αυτό το μοναδικό ηλεκτρονικό  κατάστημα με προιόντα απο ‘Ελληνες παραγωγούς φτιαγμένα με μόχθο και μεράκι διατηρημένα στις καλύτερες πάντα συνθήκες.

Απολαύστε τα.

| d’ΑRGO DISTILLERY

H d’Argo Distillery ιδρύθηκε το 2013 και αποτελεί την νεότερη ελληνική ποτοποιία. Βρίσκεται στην Αθήνα και σκοπός της είναι να αναδείξει καρπούς και φρούτα της Ελληνικής Γής μέσα από τα αποστάγματα υψηλής πάντα ποιότητας. Φέρνοντας τεχνογνωσία απο τις χώρες τις βόρειας Ευρώπης και μέσα απο συνταγές βγαλμένες απο την πείρα αιώνων σας προσφέρει μοναδικά προιόντα, αγαπημένες γεύσεις…

ΑRGO DESTILLERY

|ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ

Το ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ βρίσκεται στην περιοχή Αμυνταίου Φλώρινας, στο βορειοδυτικό άκρο της Ελλάδας. Ιδρύθηκε το 1997 απο τον έμπειρο αμπελουργό Μάκη Μαυρίδη και τον χημικό-οινολόγο Άγγελο Ιατρίδη, ο οποίος έχοντας δραστηριοποιηθεί σε πολλά μέρη της Ελλάδας επέλεξε τον Αμυνταίο για να δημιουργήσει το δικό του κρασί.

Ο ανθρώπινος παράγοντας αποτελεί αναγκαία συνθήκη για την έκφραση όλων των στοιχείων που με χάρη προσφέρει το μοναδικό οικοσύστημα του ενιαίου, ιδιόκτητου αμπελώνα 750 στρεμμάτων στην παραγωγή των οίνων μας.

Κύριο χαρακτηριστικό της δουλειάς μας είναι η ‘’ψυχή’’ των ανθρώπων που συμβάλουν καθημερινά στο όνειρο αυτό. Σεβασμός στο φυσικό περιβάλλον, σε συνδυασμό με υψηλή ποιότητα και ήπιες πρακτικές αμπελοκαλλιέργειας και οινοποίησης που βασίζονται στα πλέον σύγχρονα διεθνή επιστημονικά πρότυπα. Επαγγελματική τεχνογνωσία, εμπειρία και συλλογική προσπάθεια σε όλα τα στάδια παραγωγής και διάθεσης αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για το επιθυμητό αποτέλεσμα, οίνους που φέρουν την ετικέτα Κτήμα Άλφα

|ΚΤΗΜΑ ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ

Το Κτήμα Βιβλία Χώρα βρίσκεται στις πλαγιές του Παγγαίου ΄Ορους, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Οι δημιουργοί του, οι οινολόγοι Βασίλης Τσακτσαρλής και Βαγγέλης Γεροβασιλείου, εγκατέστησαν εκεί το 1998 έναν αμπελώνα βιολογικής καλλιέργειας, που σήμερα έχει έκταση 350 στρέμματα. Μέσα στον αμπελώνα βρίσκεται το σύγχρονο οινοποιείο, στο οποίο παράγονται τα κρασιά του Κτήματος.

Η φιλοσοφία του εστιάζει στην παραγωγή εκλεκτής ποιότητας οίνων, που φέρουν τη σφραγίδα του οικοσυστήματος του Παγγαίου και εκφράζουν τη μοναδικότητά του. Για την επίτευξη του στόχου αυτού η καλλιέργεια στον αμπελώνα και η οινοποίηση γίνονται με ιδιαίτερη φροντίδα, αξιοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία και συνδυάζοντας την παράδοση με την τεχνολογία.

|ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΗΜΝΙΟΣ

Η Λήμνος ήταν γνωστή στην αρχαιότητα για την άριστη ποιότητα καλών κρασιών, όπως τη μνημονεύει ο Αριστοτέλης. Χιλιάδες χρόνια μετά, η παράλληλη πορεία τεσσάρων γενεών της οικογένειας ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, ενσωματώνει την παράδοση της ποιότητας και την τέχνη μιας σπάνιας διαχρονικής δημιουργίας. Η επιχείρηση εδρεύει στo Καρπάσι του Δήμου  Λήμνου. Έχοντας την επίβλεψη της καλλιέργειας στο ιδιόκτητο οινοποιείο μας, οινοποιούμε, παλαιώνουμε και εμφιαλώνουμε, αυστηρά μόνο, κρασιά υψηλής ποιότητας.

Μία γη ευλογημένη, που όπως μαρτυρούν οι αρχαιολογικές έρευνες, είχε εμπνεύσει από τους νεολιθικούς χρόνους την τέχνη της αμπελοκαλλιέργειας. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που κατά την αρχαιότητα η Λημνία Γη, όπως λεγόταν, ήταν από τα σημαντικότερα κέντρα Διονυσιακής λατρείας.

|ΚΤΗΜΑ ΓΚΙΟΥΛΗ

Το χωριό Κλημέντι, βρίσκεται στις δασώδεις πλαγιές του όρους Ζήρια, σε υψόμετρο 960 μέτρων, στη διαδρομή από το Κιάτο προς τη λίμνη Στυμφαλία. Είναι από τα παλαιότερα χωριά της Κορινθίας, χτισμένο το 1400μ.Χ. το οποίο πήρε την ονομασία του Κλημέντι, κατά τη βυζαντινή εποχή. Οι κάτοικοι του ασχολήθηκαν με τη γεωργία και την κτηνοτροφία αλλά κυρίως με την αμπελοκαλλιέργεια της κορινθιακής σταφίδας σχεδόν από τις αρχές του 19ου αιώνα.

Το 1993 ο Γιώργος Γκιούλης, γεωπόνος, οινολόγος-γευσιγνώστης (Πανεπιστήμιο Bordeaux II), μελετώντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της αμπελοοινικής περιοχής της ορεινής Κορινθίας, ίδρυσε στο Κλημέντι, τον τόπο καταγωγής του, το οινοποιείο Κτήμα Γκιούλη, ενώ παράλληλα φύτεψε τον πρώτο του αμπελώνα, με την ποικιλία Cabernet Sauvignon.

Με το πέρασμα του χρόνου το οινοποιείο επέκτεινε τον ορεινό αμπελώνα του. Παράλληλα, τα παιδιά του Γιώργου Γκιούλη, oΔημήτρης, με σπουδές στην οινολογία (ΤΕΙ Αθηνών) και η Ερμιόνη στη διοίκηση επιχειρήσεων και την εμπορία οίνου (Ecole Supérieurede Commerce, Dijon), συνεχίζουν την πορεία του κτήματος μαζί με τον πατέρα τους.

Στόχος του οικογενειακού οινοποιείου, είναι η δημιουργία εκλεκτών οίνων, από τους βιολογικής καλλιέργειας ιδιόκτητους αμπελώνες του, αναδεικνύοντας πάντα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της ορεινής ΠΓΕ Κλημέντι.

|ΚΡΕΤΑΡΑΚΙ DS DISTILLERS

Την ιστορία σας αρχίζει το 2000, όταν Σταματάκης και Διαμαντάκης οι δύο έχουν τεράστια γνώση και την ιστορία της οικογένειας στην επιχείρηση απόσταξης ενώθηκαν, συνδυάζοντας την παράδοση, μεράκι (πάθος) και τη δημιουργικότητα, ιδρύοντας μια νέα επιχείρηση με τα DISTlLLERS όνομα DS.

DS DISTlLLERS σήμερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο τεχνολογικά προηγμένες – κατάσταση των παραγωγικών μονάδων απόσταξης τέχνης στην Κρήτη. Βρισκόμαστε στην καρδιά της επαρχίας Malevizou λίγο έξω από το χωριό Κάτω Ασίτες, μια περιοχή με τεράστια ιστορία στην καλλιέργεια σταφυλιών, οινοποίηση και την απόσταξη.

Οι προσπάθειές μας επικεντρώνονται στη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με όλα τα απαραίτητα βήματα στην αλυσίδα παραγωγής, με συνέπεια, safeguearding την ποιότητα των πρώτων υλών, με σεβασμό τους αγρότες, τη φύση, και στο τέλος σας – οι καταναλωτές. Στόχος μας είναι να φέρει έξω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να τεθεί σε εφαρμογή η Κρητική ρακί και όλα τα άλλα ελληνικά προϊόντα απόσταξης.

|ΟΥΖΟ VETO

Η αποσταγματοποιία Σπέντζα ξεκίνησε το 1892 στη Πέργαμο της Μ.Ασίας από τον Γιώργη Σπέντζα (1η γενιά) και συνεχίστηκε το 1948 από τον Δημήτριο Σπέντζα (2ηγενιά) στην Μυτιλήνη της Λέσβου, με την ονομασία Ouzo “VETO” Μυτιλήνης.

Το 2004 ο Γιώργος Σπέντζας (3η γενιά) με βασικές αξίες την ποιότητα, την συνέπεια, την καινοτομία και το πάθος για πρόοδο και ανάπτυξη, επιτυγχάνει την έγκριση της πρώτης πανελλαδικά επίσημης άδειας, από το Γενικό Χημείο του κράτους, για την εμφιάλωση και εμπορεία του Ούζου σε μεταλλικούς περιέκτες.

Tο 2013 ο γιός του Γιώργου, ο Δηµήτρης Σπέντζας, έχοντας ως παρακαταθήκη την επιτυχηµένη πορεία των προκατόχων της έρχεται µε καινοτόµες ιδέες και πνεύµα ανανέωσης να συνεχίσει την παράδοση. Eπανασχεδιάζονται όλες οι συσκευασίες και επεκτείνεται η ομάδα των προϊόντων με το απόσταγμα 100%.

Το 2014 ένα γνήσιο premium Ούζο 100% εξ αποστάξεως, ολοκληρώνει την σειρά των προϊόντων με την ονομασία Ούζο «SPENTZA», για όσους αναζητούν πιο σπάνιες γεύσεις.

Όλα αυτά τα χρόνια η αποσταγματοποιία Σπέντζα με αφοσίωση και μεράκι, συνδυάζει για την παραγωγή των προϊόντων της σύγχρονες μεθόδους και αξίες, με στόχο να προσφέρει συνεχώς τα καλύτερα προϊόντα στην ελληνική και παγκόσμια αγορά.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μη ξεχάσεις!; για να μη χάσεις ούτε προσφορά!
[emaillocker] [/emaillocker]